INKOOPTRIP  collectie  SS2020
3 december 2019

Wij zijn helaas alweer terug van onze laatste inkoop trip naar Marokko van 2019. 
Afgelopen zomer hebben wij voor het eerste onze collectie samengesteld en ontworpen, waar wij onwijs leuke en lieve reacties hebben ontvangen. 
Natuurlijk willen wij graag onze collectie blijven vernieuwen en aan de hand van jullie wensen en best verkochte tassen nieuwe modellen bedenken. 

In een stad als Marrakech vinden wij enorm veel inspiratie, in bijvoorbeeld de prachtige kleuren op staat (denk aan alle kleuren kruidenstalletjes), verschillende materialen van grote Kelim tapijten tot houten schalen van de sinasappelboom, kleurrijke souks en vooral de vriendelijke mensen.  

Wij werken samen met lokale ambachtslieden die onze tassen naar de wensen van Bohemida met de hand maakt. Wat wij belangrijk vinden is om een eerlijke prijs te betalen, zodat de dames en heren die hard voor ons aan het werk zijn een welverdiend inkomen hiervoor ontvangen en de werkzaamheden in goede omstandigheden kunnen worden uitgevoerd. Zo proberen wij  een steentje bij te dragen om de locals te supporten in het prachtige ambacht wat niet verloren mag gaan. En kunnen wij genieten van unieke en exclusieve handgemaakte tassen waar geen massa productie achter zit, maar puur 💯 handgemaakt met ❤️

Wij zullen aankomende weken druk bezig zijn met het toevoegen en aanpassen van de website. Mocht u enige problemen ervaren op onze website, alvast onze excuses hiervoor. U kunt altijd een berichtje via de chat versturen mocht u hulp of advies nodig hebben. 

roundiebag bohemian tas riet palm boho round bag ronde tas musthave zomer
Diverse modellen, kleuren en maten
Sjaals, handschoenen, winter, Boho Accessoires
Diverse kleurrijke winter accessoires & schoenen
Bohemian Dekbedovertrek in diverse kleuren
Bohemian Dekbedovertrek in diverse kleuren
Sjaals, handschoenen, winter, Boho Accessoires
Hippe Cowboy boots & warme sloffen

xxl mandala roundie paars bohemian girl bohostyle girls zomer musthave strandkleed strandlaken influencers gezocht
Happy Customer Bobbi Eden & Brandon
In diverse kleuren en afmetingen
In diverse kleuren en afmetingen
Bohemida Roundie Blue Paradise
Bohemida Roundie Blue Paradise
Handgemaakte Boho Bali Parasols uit Bali
Handgemaakte Boho Bali Parasols uit Bali