verzendkosten

 

Bohemida/ HiBag is gevestigd in Almere. Vanuit hier worden de bestellingen ingepakt en opgestuurd. De kosten die Bohemida berekend voor het versturen is slechts €3,95 voor het transport met DHLParcel voor leveringen in Nederland. 

Leveringen buiten Nederland is mogelijk, selecteer het juiste land bij het aflever adres en prijzen zullen zichtbaar zijn. Mocht het gewenste land er niet tussen staan, geen probleem! Neem dan even contact met ons op. 

De kosten die Bohemida betaald aan opslag, inpak & versturen ligt helaas vele malen hoger dan dat wij aan de klant doorberekenen. Door het betalen van verzendkosten hopen wij dat de bestellingen weloverwogen zal worden geplaatst. 

 

  

Bestellen/ Retourneren

Bij Bohemida kan je altijd een online aankoop retourneren/ruilen binnen 14 dagen na ontvangst. Voor het retour sturen / ruilen van een item vragen wij onderstaand formulier ingevuld bij uw bestelling te retourneren. U bent als verstuurder van het pakket verantwoordelijk, bewaar daarom altijd het tracé nummer voor uw eigen administratie. Retourmeldingen dienen in originele verpakking , ongebruikt , ongedragen binnen 14 dagen bij Bohemida te zijn geleverd. 

 


Ethisch ondernemen is handelen in overeenstemming met de waarden en de normen waaraan wij onszelf en anderen in redelijkheid gehouden achten. Wij vinden het belangrijk dat de mensen die voor ons werken eerlijk inkomen ontvangen en in goede omstandigheden arbeid kunnen verrichten.

 

Duurzaamheid betekent het lang goed blijven & verstandig omgaan met energiebronnen en hierin milieubewust bezig te zijn. De shoppers hebben allemaal de eigenschap van lang goed blijven. Door te werken met natuurlijke en sterke materialen zoals gedroogd palmblad riet, gevlochten hengsels en kwalitatief goede ritsen zorgen wij ervoor dat de tas zo lang mogelijk mee gaat! Door de shoppers te gebruiken voor verschillende doeleinden zoals shoppen, dagje naar het strand en boodschappen doen bespaar je ook op de plastic tasjes in de winkel. 

 

Wij streven ernaar om verstandig met energiebronnen en het milieu om te gaan. Denk hierbij ook aan het verpakkingsmateriaal en transport. Waar wij kunnen gebruiken wij recycled plastic en karton. 

retourformulier downlaoden.

Download
Retour formulier Bohemida
Retourformulier Webshop.pdf
Adobe Acrobat document 49.7 KB