Verzending

Bohemida bezorgt bestellingen wereldwijd via de pakketservice van DHL. Hiermee bieden we u de mogelijkheid om uw bestelling te volgen en te traceren. Na u order ontvangt u van DHL een email met ontvangstbevestiging, waarin een tracking nummer staat vermeld. Met dit nummer kunt u uw pakket online volgen. De verzendkosten bedragen 3,95 bij een bestelling. 


Wij houden regelmatig Giveaways en Like & Share acties op Social Media. De verzendkosten voor deze acties zullen voor de winnaar zijn, en de gewonnen items kunnen niet worden geruild/geretourneerd.

retourformulier downlaoden.

Download
Retour formulier Bohemida
BOHEMIDA Retourformulier.pdf
Adobe Acrobat document 46.7 KB

Ruilen & Retour

Mocht u na ontvangst van uw product erachter komen dat het misschien toch niet de juiste kleur is? Geen probleem, dan kunt u hem omruilen voor een ander artikel of ervoor kiezen uw aankoop bedrag retour te ontvangen. 

 

Ruilen of het aankoop bedrag retour ontvangen kan wanneer de gekochte items binnen 14 dagen retour bij Bohemida zijn ontvangen.

Voeg een volledig ingevuld  retour formulier toe aan uw retourzending, deze kunt u op deze pagina downloaden.

 

Retour kosten zijn voor eigen rekening. Wij raden aan om het verzendbewijs van de retour zending goed te bewaren, aangezien Bohemida niet verantwoordelijk is voor het niet (tijdig) ontvangen van de items. 

Mochten er vragen zijn, kunt u ons bereiken op info@bohemida.com en wij beantwoorden de email binnen 24 uur.  

 

Retouren worden alleen geaccepteerd binnen 14 dagen na ontvangst, in originele verpakking en uiteraard ongebruikt/ongewassen. 


 

Kortingscodes zijn niet geldig op sale items & het assortiment Boho Bali Parasols.


Sale kan niet worden geruild of geretourneerd.