Contact met ons opnemen of een afspraak inplannen in de showroom?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Showroom 

Wil jij graag langskomen, of heb je last minute een leuk cadeau nodig?

 

Vul bovenstaand formulier even in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak;-)

 

Op afspraak -

De steiger 63-A

1351AD in almere -haven  ( gratis parkeren)

Indien mogelijk graag met pin betalen. 

Verzending

Bohemida bezorgt bestellingen wereldwijd via de pakketservice van DHL. Hiermee bieden we u de mogelijkheid om uw bestelling te volgen en te traceren. Na u order ontvangt u van DHL een email met ontvangstbevestiging, waarin een tracking nummer staat vermeld. Met dit nummer kunt u uw pakket online volgen.

Wij houden regelmatig Giveaways en Like & Share acties op Social Media. De verzendkosten voor deze acties zullen voor de winnaar zijn, en de gewonnen items kunnen niet worden geruild/geretourneerd.

Ruilen & Retour

Mocht u na ontvangst van uw product erachter komen dat het misschien toch niet de juiste kleur is? Geen probleem, dan kunt u hem omruilen voor een ander artikel of ervoor kiezen uw aankoop bedrag retour te ontvangen. 

 

Ruilen of het aankoop bedrag retour ontvangen kan wanneer de gekochte items binnen 14 dagen retour bij Bohemida zijn ontvangen.

Laat ons vooraf weten wanneer u het product voor retourzending opstuurt per mail naar: info@bohemida.com ovv uw naam, ordernummer en welk artikel u ervoor terug wilt ontvangen.

 

 Retour kosten zijn voor eigen rekening. Wij raden aan om het verzendbewijs van de retour zending goed te bewaren, aangezien Bohemida niet verantwoordelijk is voor het niet (tijdig) ontvangen van de items. 

Mochten er vragen zijn, kunt u ons bereiken op info@bohemida.com en wij beantwoorden de email binnen 24 uur.  


Retouren worden alleen geaccepteerd binnen 14 dagen na ontvangst, in originele verpakking en uiteraard ongebruikt/ongewassen.