groothandel

Ben jij geïnteresseerd om een verkooppunt te worden van de Bohemida collectie? En zie jij de unieke, kwalitatieve en handgemaakte bohemian lifestyle accessoires als een aanvulling in jouw assortiment?
Omdat wij inkopen bij de bron en mooiste items laten maken rechtstreeks bij de artisans in o.a. Marokko, Indonesië en India, kan jij profiteren van eerlijke en voordelige inkoopprijzen. 

Wij werken graag samen met ondernemers die een fysieke boetiek/winkel hebben in Europa. Wil jij graag meer informatie hierover ontvangen, laat dan je gegevens achter op deze pagina. Binnen 5 werkdagen zal er contact met je worden opgenomen. 

Bohemian home & living accessoires

Graag neem ik jullie mee op reis in de kleurrijke souks van Marokko, naar de kleine ateliers waar vele ervaren artisans prachtige items maken en geef jullie de mogelijkheid om hier groothandel in te kopen. 

Ik laat jullie graag de mooiste Boho home & living accessoires zien in de verborgen winkeltjes & ateliers, waar elke artisan zijn eigen vak uitoefent. 

 


gepersonaliseerde  items & RELATIEGESCHENKEN

Bent u opzoek naar een origineel en uniek geschenk voor relaties, personeel of leden? Wij denken hierin graag met je mee! Denk hierbij aan een kleurrijk strandkleed  & een handgemaakte rieten shopper uit Marrakech. Wij hebben ervaring met zakelijke geschenken voor oa L’Oréal & Hannah Huidcoach.  Wilt u liever een item voorzien van uw logo en of bedrijfsnaam? Of wilt u rieten strandtassen, manden of roundiebags verkopen met uw eigen logo, teksten of symbool? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 


Collabs x samenwerking

In samenwerking met Babette van Veen van Le Shirt BB hebben wij een prachtige collectie luxe shoppers mogen laten maken. Deze shoppers zijn exclusief verkrijgbaar in de online winkel www.leshirtbb.nl

 

Droom jij van een eigen collectie/ private label en wil je graag de mogelijkheden en opties bespreken?

Laat dan je gegevens achter onderaan deze pagina!


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Sligro almere