De bohemian tassen collectie bestaande uit oa handgemaakte Roundie Bags, Marokkaanse Rieten Strandtassen / manden & Lederen tassen.

Hippe tassen gemaakt van oa Rotan/ Rafia /Palm & Leer 🌵

 

Al onze rieten tassen worden handgeknoopt of gevlochten in Marokko, elke Roundietas & Strandtas is een unieke creatie, omdat ze met de hand worden gemaakt. De nieuwste trend onder de tassen zijn de Bohemian ronde tassen, deze zien wij dat ook regelmatig terug op instagram bij verschillende bekende Nederlanders , fashion & lifestyle bloggers en in de bladen. Het mag duidelijk zijn waarom! Ze zijn stylish, passen bij elke outfit en geven een echte Ibiza vibe, waar je ook bent! 

De rotan/rafia /rieten tassen van Bohemida worden gemaakt in Marrakech, waar de arbeidsomstandigheden goed zijn en de mensen een fatsoenlijk salaris krijgen. Zo weet je zeker dat jij niet alleen eigenaar bent van een prachtige tas, ook de ambachtslieden zijn blij met jouw aankoop.

Strandtassen & Rieten Shoppers 

Hoe ziet de ideale strandtas eruit voor jou? Hij moet voldoende ruimte hebben voor je Roundie, zonnenbrandcreme, een tijdschrift en misschien wat lekkers! En natuurlijk wil je ook nog dat je strandtas er lekker zomers en vrolijk uitziet! 

Bohemida heeft een groot assortiment rieten strandtassen in verschillende kleuren, vormen, maten en materialen. Zo zit jouw ideale beach bag er altijd tussen! Ga jij liever voor een stoere Cactus van pailletten, of samen met je BFF voor de matching Brownie & Blondie Shopper? 

 



nieuwe collectie 2020