De bohemian tassen collectie  bestaande uit Roundie Bags, Marokkaanse Rieten Strandtassen / manden & Vintage Boho Kelim lederen tassen.

Ronde tassen gemaakt van oa Rotan/ Rafia /Palm 🌵

Al onze rieten tassen worden handgeknoopt of gevlochten in Marokko, elke Roundietas & Strandtas is een unieke creatie, omdat ze met de hand worden gemaakt. De nieuwste trend onder de tassen zijn de Bohemian ronde tassen, deze zien wij dat ook regelmatig terug op instagram bij verschillende bekende Nederlanders , fashion & lifestyle bloggers en in de bladen. Het mag duidelijk zijn waarom! Ze zijn stylish, passen bij elke outfit en geven een echte Ibiza vibe, waar je ook bent! 

De rotan/rafia /rieten tassen van Bohemida worden gemaakt in Marrakech, waar de arbeidsomstandigheden goed zijn en de mensen een fatsoenlijk salaris krijgen. Zo weet je zeker dat jij niet alleen eigenaar bent van een prachtige tas, ook de ambachtslieden zijn blij met jouw aankoop.

Strandtas/ Ibiza Shoppers 

Hoe ziet de ideale strandtas eruit voor jou? Hij moet voldoende ruimte hebben voor je Roundie, zonnenbrandcreme, een tijdschrift en misschien wat lekkers! En natuurlijk wil je ook nog dat je strandtas er lekker zomers en vrolijk uitziet! 

Bohemida heeft een groot assortiment rieten strandtassen in verschillende kleuren, vormen, maten en materialen. Zo zit jouw ideale beach bag er altijd tussen! Ga jij liever voor een stoere Cactus van pailletten, of samen met je BFF voor de matching Brownie & Blondie Shopper? 

 

Boho Kelim Clutch 

Deze kleurrijke bohemian clutches worden gemaakt van originele Kelim kleden uit het midden atlas gebergte. De Kelim kleden zijn origineel, vintage & geven de perfecte Boho vibe aan deze prachtige tassen. Door de mooiste kleuren suede details (franjes) en afwerking ben jij gegarandeerd verzekerd van een uniek zelf ontworpen Bohemida Kelim Clutch. 


PomPom Shopper ❤ S Roze
€ 17,95 1 € 12,50
Shopper PomPom Multi ❤ S
€ 17,95 1 € 12,50
Pailletten Shopper Wit ❤ S
€ 17,95 1 € 12,50

Unieke handgemaakte tassen van riet, de perfecte tas voor een dagje strand, boodschappen doen of lekker winkelen.

 

Gezien bij veel bekende influencers waaronder op de instagram van Claire Rose.

De  Ronde RoundieBags zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten en materialen;

➳  (+/- 25cm doorsnee)

➳   (+/- 30cm doorsnee)

➳   (+/- 40cm doorsnee)

Elk item van Bohemida is handgemaakt, wat resulteert in kleine verschillen qua kleur en afmetingen, dat maakt elk item uniek!