groothandel

Ben jij geïnteresseerd om een verkooppunt te worden van de Bohemida collectie? En zie jij de unieke, kwalitatieve en handgemaakte bohemian lifestyle accessoires als een aanvulling in jouw assortiment?
Omdat wij inkopen bij de bron en mooiste items laten maken rechtstreeks bij de artisans in o.a. Marokko, Indonesië en India, kan jij profiteren van eerlijke en voordelige inkoopprijzen. 

Wij werken graag samen met ondernemers die een fysieke boetiek/winkel hebben in Europa. Wil jij graag meer informatie hierover ontvangen, laat dan je gegevens achter op deze pagina. Binnen 5 werkdagen zal er contact met je worden opgenomen. 

RELATIEGESCHENKEN

Bent u opzoek naar een origineel en uniek geschenk voor relaties, personeel of leden? Wij denken hierin graag met je mee! Denk hierbij aan een kleurrijk strandkleed  & een handgemaakte rieten shopper uit Marrakech. Wij hebben ervaring met zakelijke geschenken voor oa L’Oréal & Hannah Huidcoach.  


gepersonaliseerde items

Opzoek naar een origineel relatiegeschenk voorzien van uw logo en of bedrijfsnaam? Of wilt u rieten strandtassen,manden of roundiebags verkopen met uw eigen logo, teksten of symbool? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.