Groothandel - Zakelijk inkopen - B2B Relatiegeschenken 
 
Verkooppunt worden
Wil jij graag de Bohemida Roundies & XXL Kleden, en of de handgemaakte Roundiebags verkopen in jouw eigen winkel en/of webshop tegen betaalbare prijzen? 
Neem contact met ons op over de mogelijkheden en leveringen uit voorraad! 

Relatiegeschenken
Bent u opzoek naar een origineel en uniek geschenk voor relaties, personeel of leden? Wij denken hierin graag met je mee! Denk hierbij aan een kleurrijke Roundie & een hippe Roundiebag uit Marrakech. Wij hebben ervaring met zakelijke geschenken voor oa L’Oréal & Hannah Huidcoach.  
 
Kerstpakket 
Zou jij graag een keer iets anders in het kerstpakket willen zien, altijd maar die standaard kerstpakketten bestaande uit voedingswaar en kleine rommetjes erin.. Wij doen het anders, jij ook? 
Met een Bohemida Roundie maak je iedereen blij, ideaal om te gebruiken op het strand, maar ook om op te picknicken of te gebruiken als speelkleed voor de kinderen. De Roundies zijn gemaakt van 100% duurzaam katoen, wat lekker snel droogt, Ideaal dus om  hem in de sauna te gebruiken als bijvoorbeeld een omslagdoek dus! Vergeet ook niet mooi de Roundies zijn te gebruiken in het interieur, denk hierbij aan muurdecoratie of leuk als tafelkleed. Genoeg mogelijkheden, waar je iedereen blij mee kan maken!

 

Afspraak op locatie is mogelijk
De kleurrijke Bohemida Handmade Items zijn een unieke aanvulling in je collectie met keuze uit de prachtigste bohemian accessoires in diverse kleuren en dessins. 

Eigen ontwerp & logo 

Opzoek naar een origineel relatiegeschenk voorzien van uw logo en of bedrijfsnaam? Of wilt u rieten strandtassen,manden of roundiebags verkopen met uw eigen logo, teksten of symbool? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

  Bo ♥ he ♥ mi  da 

(boh-hee-mee-dah)

 

 A person with artistic or literary interests who live and acts free if regard for conventional rules free of standards of behavior ♥ One who lives a wandering and alternative lifestyle ♥ Without Bohemida the World would be a complete bore

Let your smile change the world, Not the world change your Smile'

  

Doing what you like is freedom

Liking what you do is happiness